Prijave na natečaj Misija Šport odprte še do 8. avgusta!

14.07.2021

Ker vemo, da je prijavni rok lahko največji motivator, smo podaljšali prijave na natečaj Misija Šport. Do 8. avgusta vabimo vse mlade od 18 do 28 leta, da brezplačno prijavijo najboljšo idejo in se potegujejo za neprecenljivo izkušnjo na Nizozemskem!

Zmagovalec, ki bo predstavil najboljšo kreativno rešitev na temo Strast do športa, bo za dva tedna odpotoval v Amsterdam, kjer bo v eni najbolj uspešnih digitalnih agencij, Dept Agency, opravil mednarodno prakso. Da bo doživetje resnično neprecenljivo in brez finančnih skrbi, bo poskrbel Mastercard, ki bo kril stroške potovanja in bivanja ter na predplačniški kartici zagotovil žepnino v višini 500,00 EUR.

Šestčlanska žirija bo na podlagi oddanih prijav izbrala 3 finaliste, ki se bodo brezplačno udeležili jubilejnega 30. SOF-a, zmagovalec in prejemnik glavne nagrade pa bo razglašen tekom večernega programa 30. SOF-a v četrtek, 9. septembra 2021.

Sprejmite izziv, pripravite, spilite in prijavite svoje ideje prek spletnega prijavnega sistema ter ne zamudite izjemnega doživetja, ki sta ga pripravila Slovenska oglaševalska zbornica in Mastercard.