Na SOF prihaja Timothy Goodman, multidisciplinarni umetnik in oblikovalec

27.03.2024

Timothy je mednarodno nagrajeni umetnik, grafični oblikovalec, avtor in govorec. Ne glede na to, ali riše po košarkarskem igrišču za šolo v Brooklynu, ustvarja naslovnico revije Time, lansira športne copate za Nike ali piše grafične spomine, Timothy odpira debate o tem, kako biti v svojem poklicu čim bolj avtentičen.

Sodeloval je z globalnimi znamkami kot so Apple, Nike, Google, Samsung, MoMa, Netflix, Yves Saint Laurent ter revijami in časniki kot so Time, New Yorker in New York Times. Skupaj z japonsko znamko Uniqlo je ustvaril globalno kolekcijo oblačil, v sedmih mesecih pa so prodali kar milijon kosov. Z NBA košarkašem Kevinom Durantom je za Nike zasnoval košarkarske copate z naslovom Timothy Goodman KD15

 

Na SOF-u o avtentičnosti in drugačnosti

Timothy nenehno poskuša najti smisel v svojem delu. Toda kaj ga definira? Zagotovo sposobnost, da se prek ustvarjanja čustveno poveže z drugimi ljudmi. Pridružite se mu v navdihujočem govoru, kjer bo poskušal na novo definirati kaj pomeni delati v kreativni industriji. Partner predavanja je podjetje Tuš.