09:30
Avditorij Portorož, park

Zajtrk s Poli

Poli vas bo prebudila in napolnila s posebno POLI energijo in Poli vajbom. Se vidimo v parku pred Avditorijem.

10:00
Avditorij Portorož

Več ljudi, več problemov!

V predavanju, ki ga bo vodil ustanovitelj in direktor podjetja za organizacijsko diagnostiko Quantifly, Luka Pregelj, se bomo spraševali kako prepoznati vzorce, ki negativno vplivajo na organizacijsko klimo, kulturo, strukturo in dinamiko. Spoznali bomo najboljše prakse in ukrepe na področju pridobivanja, razvoja in zadrževanja kadrov ter izboljšanja ekipne dinamike. Predavanje je na eni strani priložnost, da upremo oči v svojo organizacijo, po drugi pa tudi priložnost, da oglaševalci in oglaševalske agencije izkoristijo trende in pridobljeno znanje uporabijo pri razvoju blagovnih znamk.

10:30
Avditorij Portorož

"Seks, laži in videotrakovi": Kako prenova oglaševalskega kodeksa spreminja igro oglaševanja

Osnutek prenovljenih določb Slovenskega oglaševalskega kodeksa (SOK) bo v slovensko oglaševanje prinesel številne novosti, ki so plod hitrih in tudi revolucionarnih sprememb v oglaševalskem in komunikacijskem prostoru, ki so nas doletele in mestoma tudi prehitele v petnajstih letih, ki so blisknila mimo nas od zadnje revizije SOK. Spoznajte novosti osvežene »biblije etičnega oglaševanja«.

11:00
Avditorij Portorož

Prednosti umetne inteligence: revolucija tržnih strategij prihodnosti (The AI Advantage: Revolutionizing Marketing Strategies for the Future)*

Tekom predavanja bo Senad osvetil kako velik vpliv ima umetna inteligenca na marketinško krajino. Raziskoval bo tudi kako umetna inteligenca preoblikuje vedenje potrošnikov, izboljšuje uporabniško izkušnjo in podpira tržnike s podatkovnimi vpogledi. Poleg tega bo ponazoril oprijemljive prednosti aplikacij umetne inteligence v trženju, ter obravnaval izzive in etične vidike, ki so neločljivo povezani z njeno implementacijo. Razpravljal bo o nastajajočih trendih in priložnostih, ki jih bo umetna inteligenca doprinesla tržnikom v prihodnosti.

11:30
Avditorij Portorož

Preveč vsebin! (There’s too much stuff!)*

Strokovnjak za ustvarjalno učinkovitost, ki jo poganja umetna inteligenca (AI), Ian Forrester iz podjetja DAIVID, nam bo zaupal načine kako ustaviti slabe oglase, kako prenehati z zapravljanjem denarja in polniti internet z neumnimi oglasi. Pridružite se revoluciji.

12:00
Avditorij Portorož

Premagovanje strupene agencijske politike s komunikacijsko strategijo (Beating Toxic Agency Politics With Comms Strategy)*

Prisluhnite zgodbam iz predrznega sveta newyorških agencij in praktičnim rešitvam sodobnih problemov, ki nam jih bo zaupal Julian Cole, eden vodilnih mednarodnih strategov našega časa.

13:00
Avditorij Portorož

KOSILO & VESELA URICA

Dobrodošel odmor za klepet in osvežitev. Udeleženci boste v času festivala razvajali tudi svoje brbončice, za izjemno razpoloženje pa bo poskrbel festivalski radio Hitradio Center.

14:15
Avditorij Portorož

Trajnost (z integriteto) kot novi »mainstream« blagovnih znamk

Kako trajnost postaviti v ospredje pomembnosti in strategije blagovne znamke? Kakšna je pri tem vloga uporabnikov in kupcev, kaj je naloga medijev in kakšno moč imajo vplivneži in uspešne trajnostne poslovne zgodbe? Kako lahko na transparentnosti in trajnosti gradimo vrednost? Na ta in številna druga vprašanja, ter o pomenu integritete v trajnosti, se bo z gostjama Mateo Benedetti, direktorico in ustanoviteljico Benedetti Life in Niko Veger, trajnostno blogerko in vplivnico, pogovarjala Mojca Markizeti, strokovnjakinja za trajnostne strategije in inovacije ter ustanoviteljica Improve X Advisory.

15:00
Avditorij Portorož

VESELE URICE

Vesele urice so čas za sprostitev, izmenjavo vtisov in osvežitev na SOF terasi ter seveda pripravo na Zlato noč in žur, ki sledi!

20:30
Avditorij Portorož

ZLATA NOČ: Zaključna prireditev s podelitvijo nagrad

Zaključna prireditev s podelitvijo nagrad bo razkrila prejemnike prestižnih nagrad. Podelili bomo nagrado zmagovalnemu paru natečaja Mladi kreativci in stanovski nagradi Oglaševalska osebnost in Oglaševalec leta 2023. Vrhunec večera pa bo razglasitev Znamke leta in Agencije leta.

23:00
ALAYA cocktail bar, Portorož

A1FTERICA

Zadnji večer bomo zaključili na A1fterici v Alayi! Uradni del bo za nami, zmagovalci znani in roke otrple od aplavzov. Po urah sedenja, bo končno čas za minglanje, džuskanje in ples. Glasbeno spremljavo bo vrtel stari dobri DJ Zeds!

 

Organizator si pridržuje pravico do sprememb v programu.