Zmagovalki natečaja Mladi kreativci 2024 sta postali ...

14.03.2024

Znani sta zmagovalki natečaja Mladi kreativci za leto 2024, ki je letos potekal v sodelovanju z generalnim partnerjem Heineken.


Zmagovalki natečaja Mladi kreativci 2024 sta postali Lučka Fabijan in Ivona Repše iz agencije DROM agency! Lučka in Ivona sta predstavili projekt 0.0 PIR PREŠRJA in poželi velik aplavz.

Za nagrado se bosta udeležili mednarodnega festivala kreativnosti Cannes Lions, v tekmi Young Lions Competition – v skupini digital, ter prejel žepnino v višini 1.000 EUR (vsak po 500 EUR).

Drugo mesto sta zasedla Maruša Jug in Tim Rebol iz agencije Herman&partnerji, ki sta predstavila zanimivo idejo Nepopularnice, tretje mesto pa Benjamin Hrkić in Tim Luznar iz agencije bold.group z domiselno idejo People vs. Heine 0.0.

Nagrade tudi za drugo in tretje mesto ter finaliste
Nagrado - polno kotizacijo za letošnji 33. SOF in 34. SOF sta tako prejela tudi 2. in 3. uvrščeni par tekmovanja Mladi kreativci, vsi udeleženci ožjega izbora, torej 9 parov, ki se je predstavilo v muzeju Union Experience, so prav tako prejeli polne kotizacije za letošnji 33. SOF.

 

Pohvale za pogum in sodelovanje vsem finalistom in čestitke zmagovalkama!