Ugodnejše prijave za zgodnje ptice na voljo do 28. februarja

05.02.2020

Zgodnje ptice, ki se za prijavo na festival odločijo do 28. februarja, bodo lahko izbirale med še posebej ugodnimi paketi osebne udeležbe, še toliko bolj, če svojo prijavo poravnajo s kartico Mastercard.

Festivala se lahko tako udeležite že od 190 EUR+DDV dalje, pri odločitvi za nakup polne prijavnine pa prihranite kar 125 EUR+DDV!

Za tiste, ki se nam ne morete pridružiti oba festivalska dneva, smo pripravili izbiro enodnevnih prijavnin, možnost kombinirane prijavnine, ki vam omogoča, da lahko izpustite kakšno predavanje, zabav pa ne, in prijave na zaključno prireditev s podelitvijo nagrad.

Prijaznejša cena tudi letos festival dodatno približuje bodočim strokovnjakom, študentom in mladim kreativcem ter podjetjem, ki omogočijo festivalsko izkušnjo vsaj štirim svojim sodelavcem, saj je ob sočasnem nakupu štirih prijavnin četrta brezplačna. Poseben popust pa je na voljo tudi članom SOZ in DMS.

Oglejte si cenik osebne udeležbe in možnosti nastanitev po posebnih cenah, za katere smo se dogovorili za vas, in si zagotovite udeležbo na 29. SOF.