Predstavitveni dogodek 28. SOF: Petek, 25. januar ob 9:00 v Maxi klubu

18.01.2019

Spremembe so edina stalnica življenja, čemur sledi tudi Slovenski oglaševalski festival. Zato SOF – festival, ki nagrajuje kreativnost komunikacij v času, ko svetovna komunikacijska industrija doživlja nenehno evolucijo – posodablja tekmo in odpira vrata raznolikim oblikam oznamčenih komunikacij, ki se prilagajajo času ter na izviren način rešujejo izzive znamk.

Vabimo vas na prvi, predstavitveni dogodek letošnjega 28. SOF-a, ki bo v petek, 25. januarja 2019 ob 9.00 uri v Maxi klubu v prvem nadstropju blagovnice Maxi v središču Ljubljane.

Predstavili vam bomo kaj vse bo združevala rdeča nit 28. SOF-a »Jaz sem medij, ti si medij, vsi smo medij!«, spremembe in novosti tekmovalnega programa ter odgovorili na vsa vprašanja, ki jih boste imeli glede sodelovanja v tekmi. Izpostavili bomo tudi nove nagrade in najavili natečaj za mlade kreativce, ki nadaljuje tradicijo omogočanja možnosti kreativcem, mlajšim od 30 let.

Z nami bosta:

  • predsednica Sveta tekmovalnega programa SOF Petra Krulc in
  • podpredsednica Sveta tekmovalnega programa SOF Ana Ivandić.

Veselimo se vaše družbe!
Ekipa 28. SOF

Prosimo vas, da svojo udeležbo na Predstavitvenem dogodku 28. SOF-a potrdite najkasneje do četrtka, 24. januarja 2019 na naslov [email protected].