Pomagajte nam izbrati televizijski oglas tridesetletja!

09.08.2021

Slovenski oglaševalski festival letos obeležuje 30 let svojega obstoja. Od samostojnosti pa vse do danes so slovenske oglaševalske agencije, skupaj z naročniki, ustvarile izjemne presežke - televizijske oglase, ki so prerasli okvire svojega namena in se z edinstvenostjo ugnezdili v naš spomin ali celo več, v naša srca.

Vabimo vas, da v naslednjih štirih tednih, ki nas ločijo do začetka festivala, med 35-imi TV oglasi, ki so bili bodisi nagrajeni na SOF-u ali jih je izbral Svet tekmovalnega programa SOF, izberete svojega najljubšega. Tistega, ki v vas prebudi čustva, spomine, nostalgijo, ali vas nasmeje.

Vsak teden boste lahko izbirali med 10-imi ali 12-imi televizijskimi oglasi, po prvem krogu glasovanja pa bo izbranih 10 finalistov z največ glasovi. Od vključno 30. 8. 2021 do 5. 9. 2021 do 12. ure bo sledil drugi (finalni) krog glasovanja, ki bo prinesel končnega zmagovalca.

Zmagovalni televizijski oglas, ki bo v finalnem krogu glasovanja prejel največ glasov, bo organizator SOF-a, Slovenska oglaševalska zbornica, razglasila v četrtek, 9. septembra 2021, na večerni podelitvi jubilejnih nagrad na Slovenskem oglaševalskem festivalu. Razglašena bosta tudi drugo in tretje uvrščena oglasa. Zmagovalci bodo objavljeni na spletni strani www.24ur.com in www.sof.si.   

Oglejte si TV oglase in glasujte za svojega favorita.

Le z vašo pomočjo bomo lahko izbrali TV oglas minulih 30 let!