Oglaševalec leta 2019 je družba Atlantic Droga Kolinska

30.08.2020

Priznanje Oglaševalec leta 2019, tradicionalno letno stanovsko nagrado,  ki jo podeljuje SOZ, prejme družba Atlantic Droga Kolinska za svoj konsistenten in razvojno naravnan tržni pristop, zavezo razvoju stroke in postavljanju ter spoštovanju visokih strokovnih standardov tako v letu 2019 kot tudi v daljšem časovnem obdobju.

Tržno komunikacijsko in širšo trženjsko odličnost družbe Atlantic Droga Kolinska že vrsto let zaznamuje odlično upravljanje s številnimi uspešnimi blagovnimi znamkami. V preteklem letu sta s svojim konsistentnim, kreativnim in inovativnim pristopom v portfelju blagovnih znamk Atlantic Droge Kolinske izstopali Cockta in Donat Mg. Njun nastop na trgu je še posebej zaznamovala svežina komunikacijskih rešitev, ki so v duhu časa in relavantno naslavljanje ciljnih skupin. Vrsto novosti pa sta predstavili tudi Argeta in Barcaffe.

»Dobiti tako eminentno priznanje stroke že drugo leto zapored je navdušujoče in navdihujoče hkrati! Še posebno razveseljuje, da je žirija omenila večletno konsistentno delo pri razvoju trženja. Vrsto let delamo korake, včasih manjše, včasih večje, po poti, ki nas je vodila v trženjsko odličnost in verjemite mi, naše misli in aktivnosti so danes že naravnane za nekaj korakov v prihodnost. Vedno radovedni in drzni in vedno spoštljivi do znanja, svojega in tujega, smo se učili in kot tim procesirali ideje in zamisli. Eden izmed najbolj zanesljivih načinov, da dosežemo potrošnika, pa je tržno komuniciranje, ki ga je komisija nagradila in je plod tako naše strasti in kreativnosti kot odličnega sodelovanja s partnerskimi agencijami. Pri taki naravnanosti nas lovorike ne morejo uspavati in krize ne ustaviti, zadovoljen potrošnik pa z vsakodnevnim nakupom naših blagovnih znamk osmisli in nagradi naše delo.«
Enzo Smrekar, predsednik uprave Atlantic Droge Kolinske