Na SOF prihaja Ian Forrester, vizionar za napredne tehnologije

24.01.2024

V času, ko je umetna inteligenca del vsake, tudi oglaševalske branže, Ian Forrester kot ustanovitelj in glavni izvršni direktor vodi agencijo Daivid, ki se ukvarja z napredno tehnologijo, kodiranjem obrazov, s strojnim učenjem in računalniškim vidom, z omenjenimi orodji pa agencijam svetuje, kako ustvariti učinkovito vsebino, ki jo bodo potrošniki zaznali z vsemi čustvenimi komponentami. Je eden izmed pomembnih predstavnikov integriranja AI vsebin v oglaševanje.

Ian Forrester trenutno vodi raziskovalne projekte, ki so prvi na svetu, in za vodilno globalno podjetje Wahalar ustvarja edinstveno pozicioniranje 'vpogleda v vplivneže'. Svojo kariero si je gradil pri L'Oréalu, Nestléju, Tate & Lyle, Sony Pictures, Unruly, po njegovem strokovnem znanju pa je resnično veliko povpraševanja; o njem so poročali BBC World, Sky News, WARC, MRS Impact in MediaCom Blink, bil pa je tudi član žirij za nagrade WARC Media Awards in IPA Effectiveness Awards.

Ian je eden tistih, ki vam bo na inovativen in vizionarski način s pomočjo umetne inteligence podal rešitve, na katere niste nikoli pomislili.