Spoznajte prihodnost mobilnosti na SOFU: Naelektrena MINI Countryman in BMW CE 02

15.05.2024

Doživite novo dobo mobilnosti z MINI Countryman BEV in BMW CE 02 - povsem električnima voziloma, ki združujeta minimalistično oblikovanje z vsestranskostjo in trajnostno mobilnostjo. BMW CE 02 in MINI Countryman sta več kot prevozno sredstvo, sta simbola inovacij in napredne tehnologije, ki omogočata vožnjo brez emisij ter vrhunsko uporabniško izkušnjo zahvaljujoč digitalizaciji.

 

MINI Countryman je največji član MINI družine, ki združuje ikonično oblikovanje znamke MINI s trajnostjo, BMW CE 02 pa kot simbol urbane mobilnosti predstavlja novo dobo elektrifikacije motociklov. Z naprednim električnim pogonom omogočata brezskrbne in udobne vožnje brez kompromisov. Poleg tega pa navdušujeta tudi s svojimi naprednimi digitalnimi funkcijami, ki z intuitivnim upravljanjem vozila ustvarjata napredno digitalno izkušnjo. Z minimalističnim dizajnom in električnim pogonom sta popolna sopotnika za premagovanje vsakodnevnih izzivov v mestnem okolju.

 

MINI Countryman BEV: Minimalističen in vsestranski.

Ne glede na to, ali se podate na mestne ulice ali se odpravite na daljšo pot, največji član nove MINI družine zagotavlja popolnega sopotnika za naelektreno vožnjo brez kompromisov. Zahvaljujoč digitalizaciji ponuja izjemno uporabniško izkušnjo in užitek v vožnji z električnim pogonom in napredno tehnologijo, hkrati pa postavlja trajnost na prvo mesto z vožnjo brez emisij.

MINI Countryman je pravi pustolovec opremljen z naprednim električnim pogonom, ki zagotavlja impresiven doseg in omogoča daljša in udobna potovanja. Countryman prinaša tudi napredno digitalno izkušnjo, saj se lahko vse funkcije vozila z napredno tehnologijo, kot je novi operacijski sistem MINI Operating System 9, upravljajo z dotikom ali glasom in obenem z drugimi funkcijami popolnoma integrirajo digitalni življenjski slog v vozilo MINI.

 

 

BMW CE 02: Osvojite mestne ulice s stilom.

BMW CE 02 je edinstven predstavnik električnih vozil, ki je zasnovan za mestno vožnjo. S svojim edinstvenim dizajnom in električnim pogonom BMW CE 02 popelje na novo raven mestne vožnje.

Električni e-Parkourer združuje izjemno zmogljivost, edinstven dizajn in napredno tehnologijo, ter se z lahkoto prilagaja mestnemu okolju. S svojo agilnostjo in enostavno vodljivostjo je idealen za premagovanje prometnih ulic brez potrebe po obsežnih izkušnjah z motocikli.

S svojim električnim pogonom in izjemno oblikovanim videzom je BMW CE 02 pravi pionir nove mobilnosti, ki prinaša neskončno užitkov v urbanih okoljih. Ne le, da navdihuje s svojim osupljivim dizajnom, ampak tudi navdušuje s številnimi naprednimi funkcijami, kot so vožnja brez ključa, asistent za vzvratno vožnjo, polnilna vtičnica USB-C s funkcijo napajanja pametnega telefona, TFT zaslon s podatki o hitrosti vožnje ter stanju baterije, idr. 

Na voljo je v dveh različicah z 11 KW in 4KW, ki omogoča vožnjo tudi tistim z običajnim vozniškim dovoljenjem, kot tudi mlajšim voznikom pri 15 letih.