Spoznajte člane Sveta tekmovalnega programa 32. SOF

10.11.2022

Predsednik Sveta tekmovalnega programa 32. SOF-a z drugim mandatom ostaja Uroš Goričan, kreativni direktor, Dobre zgodbe. 

Vlogo podpredsednice pa je prevzela Tanja Mezga, starejša skrbnica ključnih naročnikov in vodja komunikacij v podjetju Business Genome, ki je nedavno nastal iz oblikovalske agencije Gigodesign. 

V STP-ju se predsedniku in podpredsednici pridužuje še šest članov, izkušenih kreativnih in umetniških direktorjev ter snovalcev iz priznanih slovenskih oglaševalskih agencij: 

Gal Erbežnik, izvršni kreativni direktor, AV Studio, Aleš Kočevar, kreativni direktor, Saatchi & Saatchi Adriatic, Medeja Kraševec, kreativna direktorica, LunaTBWA, Sašo Petek, kreativni direktor, Agencija 101, Benjamin Rančič, direktor potrošniške izkušnje, Renderspace in Jure Tovrljan, kreativni direktor, Shift.

 

Tekmovalna akademija kot povezovalna platforma
 

"Svet tekmovalnega programa se bo v prihajajočem mandatu osredotočil na revizijo sprememb festivalske tekme, ki jih je uvedel v 2022, zato sta med člani novega sveta tekmovalnega programa tudi dva žiranta 31. SOF-a. Pomembna tema pa bo tudi razvoj Tekmovalne akademije kot platforme, ki povezuje agencije, naročnike in medije tudi v tekmovalnem delu festivala, ki se je letos prvič odvila in doživela pozitiven odziv. Tretje področje pa je revizija in morebitna prenova tekme Mladih kreativcev," je povedal Uroš Goričan, predsednik Sveta tekmovalnega programa.