[INSPIRACIJA] Korporativni bla-bla oz. kako zares biti slišan

14.06.2022 14:30 - Avditorij Portorož

Čisto iskreno – biti slišan danes ni nobena posebna umetnost, čeprav komunikologi iz te muhe radi naredijo slona. Otroci vedno slišijo navodila staršev. Le odločijo se, da jih ne bodo (vedno) upoštevali. Pa je to samo tipično otroško obnašanje ali je kriva komunikacija s strani staršev? 

Verjetno se je v podobni situaciji znašel že čisto vsak, ki deluje na področju korporativnega komuniciranja, kjer se govori veliko, a za to “korporativno kokodakanje” nikomur ni mar. Glede na izkušnje predavatelja, si je potrebno zastaviti tri preprosta vprašanja, ki vam bodo pomagala prebiti zid, če se soočite s to težavo. Zakaj bi nekomu moralo biti mar? Kdo je ta oseba? In kaj lahko storite, da bo tej osebi mar?

Pridružite se predavanju, kjer bo Matej Podobnik predstavil metodologijo in učinkovit model komuniciranja, ki je nastal na podlagi večletnih mednarodnih izkušenj korporativnega komuniciranja iz različnih področij – sektorja prodaje blaga široke potrošnje, panoge informacijsko-komunikacijskih tehnologij in sveta iger. Govoril bo tudi o tem, kako je Outfit7, eno izmed vodilnih podjetij na področju mobilnih iger, korporativni ton glasu “prevedlo” v nekaj, ker se sliši IN razume.