Prijava oseb

Pošljite najboljše. Nagradite najbolj nadarjene. Potešite vedoželjne. Ne zamudite dvodnevne eksplozije znanja, kresanja mnenj, napete tekme in atraktivnih gostov. Pridite radovedni, odidite polni navdiha.

Prijavi se

Prijavi se

 

Cenik prijavnin

NETO z DDV
Polna prijavnina SOF 360 € 439,2 €
Enodnevna prijavnina – četrtek 230 € 280,6 €
Enodnevna prijavnina – petek 230 € 280,6 €
Študentska prijavnina* 75 € 91,5 €
Zaključna prireditev z zabavo 70 € 85,4 €

* Prijavnino za študente lahko uveljavijo samo redni študenti, ki bodo predložili dokazilo o svojem statusu. Prijavnina za študente vključuje obisk vseh predavanj, razstav in družabnih dogodkov v okviru 25. SOF-a. Študentska prijavnina izključuje ostale popuste.

 

Ugodnosti

  • 3+1; ob nakupu treh prijavnin je četrta prijavnina brezplačna. Brezplačna prijavnina je enaka najcenejši kupljeni prijavnini. Ugodnost ne velja za študentske prijavnine.
  • Člani SOZ imajo na prijavnine za osebno udeležbo na 25. SOF 15 % popust. Popust se ne nanaša na morebitne posebne ponudbe, razen če je to v ponudbi izrecno navedeno.
  • Člani DMS imajo na prijavnine za osebno udeležbo na 25. SOF 10 % popust. Člani PRSS imajo na prijavnine za osebno udeležbo na 25. SOF 5 % popust. Popust se ne nanaša na morebitne posebne ponudbe, razen če je to v ponudbi izrecno navedeno. Člani DMS in PRSS morajo za uveljavitev popusta priložiti izpolnjeno izjavo o članstvu.
  • Popusti med posameznimi članstvi se ne seštevajo.

Nočitve

Rezervacije v hotelih naredite neposredno, za vašo lažjo odločitev si lahko ogledate ponudbo
partnerskih hotelov 25. SOF.

Ob rezervaciji obvezno navedite, da ste udeleženec 25. SOF-a.

Plačila

Račun boste prejeli po zavedeni prijavi.
Za dodatne informacije pišite na prijave@sof.si.

Odjava

Odjava iz SOF-a pomeni tudi odjavo iz hotela. Odjava se zaračuna 70 EUR + DDV po osebi. Odjava je možna do 1. 4. 2016.
V primeru, da se že prijavljena oseba ne more udeležiti 25. SOF-a zaradi višje sile, je možno prijaviti nadomestno osebo.