STP

Svet tekmovalnega programa

Tanja Mezga - predsednica STP SOF

Tanja Mezga - predsednica STP SOF

Kot punca iz (večinoma) ozadja je bila vpletena v organizacijo že več kot 30 komunikacijskih festivalov, tudi Magdalene, ki jo je soustanovila. Organizirala in nadzirala je delo marsikatere žirije in ob odličnem poznavanju slovenske oglaševalske scene ji je vodenje Sveta tekmovalnega programa pisano na kožo.
Direktorica projektov, Gigodesign

Tine Lugarič - član STP SOF

Tine Lugarič - član STP SOF

Samooznačeni “delohobik” z jasnim namenom brisanja meja med službo in konjički. Krmari med ustvarjanjem za številne domače in mednarodne naročnike, svojo blagovno znamko Embisi Skateboarding ter med vsakdanjimi koraki ustvarjalnega življenja.
Kreativni direktor, Luna TBWA

Petra Muth Zupanc - članica STP SOF

Petra Muth Zupanc - članica STP SOF

Kdor jo želi umestiti v generacijske segmente, naj upošteva, da ne pripada samo eni: po letnici rojstva je predstavnica generacije Y, po značaju pa generacije X. Je tudi resna zbirateljica nagrad - med drugim je prejela šest Effiejev, dvakrat pa Gold Quill.
Direktorica tržnega komuniciranja, Pristop

Boštjan Napotnik - član STP SOF

Boštjan Napotnik - član STP SOF

Strinja se z začetkom Janezovega evangelija: V začetku je bila Beseda in Beseda je bila pri Bogu in Beseda je bila Bog. Zato je radijski špiker, ljubitelj rapa, piše blog, članke in knjige. In je poleg tega, da je kreativni direktor, še vedno tekstopisec. Mož beseda.
Kreativni direktor, Futura DDB

Urša Pučko - članica STP SOF

Urša Pučko - članica STP SOF

Glede na to, kaj vse je - visokošolska predavateljica, izkušena v klasičnih agencijskih disciplinah in start-up okolju, nekdanja strokovna direktorica Effie, ustanoviteljica butične agencije ... - je jasno, da nima abonmaja v komfort coni in da vedno čaka nove izzive.
Ustanoviteljica in direktorica, Internavti

Jernej Špende - član STP SOF

Jernej Špende - član STP SOF

V oglaševanje je prišel via informativni program TV SLO, Studio City, Laibach in NSK. Digitalec par excellence - tudi nosilec regijskega naziva Digitalec leta - ter ljubitelj črnega, lepega in dobrih zgodb.
Strateški direktor, Grey

Toni Tomašek - član STP SOF

Toni Tomašek - član STP SOF

Edini slovenski kreativni direktor, ki je ukrotil že dva kanska leva. Bogate izkušnje in delovanje v številnih mednarodnih okoljih so ga naredili za vizionarja, usmerjenega v poslovno rast in strastnega do podrobnosti. Kar pomeni, da ima tudi strogo določena pravila za res dober espresso.
CCO in direktor, Publicis One Slovenija & CBD Adriatic Publicis One

Andraž Zorko - član STP SOF

Andraž Zorko - član STP SOF

Mož za številke, lestvice, razvrstitve, vprašanja, analize in interpretacije. Predstavnik tistih, ki imajo vpogled v potrošnika, znamke, oglase, medije, izdelke in storitve. Raziskovalec po duši, svetovalec po meri.
Partner, Valicon