Na SOF prihaja Mark Adams, vodja inovacij pri VICE Media!

30.01.2019

Mark Adams deluje kot podpredsednik in vodja inovacij pri VICE, ki ga je Fortune opredelil kot »več miljard dolarjev težkega giganta na področju medijev za mlade«, Fast Company ga opisuje kot »ulični CNN«, Forbes pa mu je podelil naziv »najinovativnejšega podjetja v medijskem svetu«.

Prestižni mediji so polni presežnikov tudi, ko govorijo o Marku. The Guardian mu je, kot posamezniku, ki spreminja svet in pomaga pospeševati ekonomsko rast, podelil priznanje »Star of Tech City«, uvrščen je na seznam »Silicon Global 60 Tech Enterpreneurs«, Evening Standard ga je umestil na seznam »Most Influental Londoners«, The Sunday Times na »Top 500 people in Britain«, dosežke pa je zaokrožila uvrstitev na »Debretts Top 10 Digital List«.

Mark v svojih zabavnih in provokativnih govorih zagovarja prepričanje, da uspešna digitalna miselnost zahteva predvsem čustveno inteligenco. V govoru Kult ekstremnih inovacij bo predstavil dramatičen in zmogljiv sistem, ki popelje razmišljanje o inovacijah na povsem novo, včasih celo zastrašujočo raven, ki podjetjem omogoča, da zelo hitro dosežejo skoraj vsak zastavljen cilj. Mark spodbuja ljudi, da sprejmejo strah in odločitve, ki ne omogočajo več poti nazaj. Bodite hardcore in se namesto nesrečnih zaključkov raje odločite za pristop, ki ne omogoča pobega!