Denis Avdić

stand up komik, radijski in televizijski voditelj

"Čau ljudje, 

sem Denis Avdić, stand up komik, televizijski voditelj in radijska žrtev, ki vsak dan vstaja ob 4ih. Prej sem bil policaj, a to zadnje čase skrivam, ker .... jebiga sramota me. Sem si govoril NE Denis povej, lep poklic je to, pomagajo ljudem, odkrivajo kazniva dejanja, spravljajo barabe za zapahe, odkrivajo in odpravljajo korupcijo ... kad ono ... vodni top in solzivec. Sred Lublane ... Kad si nisam sam sebi šamar dao! 

Od večjih uspehov si štejem v čast lažni profil na Facebooku, kjer z uporabo mojega imena in fotografij kradejo denar vsem, ki nasedejo. 

Ker pravijo, da se sam težko opišeš bom pripopal komentar pod člankom spletne strani 24ur.com, kjer je uporabnik Lucky Luke2 lepo zapisal:

Avdić je pa tipičen primerek polinteligentnega človeka, ki s slaboumnimi štosi nasmeji predvsem samega sebe. Zgrozim se, ko vidim, koliko ljudi ga posluša in gleda. Pomanjkanje inteligence, besednega zaklada in iskrivega humorja nadomešča z raznimi meketajočimi glasovi, pokanjem bebavih vicev in nesmiselnim režanjem.

V kolikor tole berete in si še niste ustvarili uporabniškega računa na 24ur.com in niste zapisali nobenega komentarja pod kakršenkoli članek potem na žalost spadate v skupino polinteligentnih. Jaz ga tudi nimam. In sem si tudi zaradi tega opet sam sebi šamar dao! 

Imam ženo in dva otroka. Vsi trije skupaj so 58 kil brez kosti. 

Na morje hodim na Krk, kar kaže, da sem se kot migrant popolnoma asimiliral.

Več pa na www.radio1.si in na frekvencah Radia 1 vsak delovni dan od 5 do 10.

Pa dobr kolk časa bo še ta na radiu? Februarja sem podaljšal še za 5 let. Zdržte."