Jani Jugovic

oče, partner, poklicni kuhar, soustanovitelj kuharskega podjetja Tejani in idejni ter kreativni vodja vloga Cool fotr

Jani Jugovic ni doktor, ne magister, tudi z diplomo se ne ponaša, je samo on – samouk v vsaki stvari. Rad in veliko bere in rad je na tekočem z dnevnim dogajanjem. Kmalu je ugotovil, da šola ni zanj, zato je dokaj hitro začel delati kot kuhar ter si v letih dela nabral veliko različnih izkušenj. Pri kuhanju ves prosti čas nameni ustvarjanju, kreiranju in odkrivanju novih jedi, pri čemer skozi hrano izraža samega sebe in svoj potencial. Tako deluje na vseh področjih. Vedno stremi k temu, da je boljši, inovativen in zanimiv. Svoje znanje nenehno izpopolnjuje in išče izzive v vsaki stvari.

S partnerico Tejo sta pred 5-imi leti odprla podjetje Tejani, ki nudi izobraževanje na kuharskem področju. V sklopu delovanja podjetja sta pridobila veliko znanja, saj vse počneta sama, zato so določene dejavnosti od njiju zahtevale, da se podučita tudi o področjih marketinških in oglaševalskih agencij. Pri njima namreč dobite celostno storitev. Od tega, da vam projekt predstavita, postavita in izpeljeta, od začetka do konca.

Cool fotr je nastal iz čiste radovednosti in Janijeve želje po ustvarjanju lastnega projekta. Prvi vlog je objavil zgolj poskusno in ko je videl, da je odziv boljši od pričakovanega, mu ni preostalo drugega, kot da projekt izpelje. Sam sebe vedno preizkuša, česar je zmožen, zato je na Cool fotr vlog tako ponosen, saj je celoten projekt plod lastnega dela. Od prvega vloga, pa do danes, je izredno napredoval in to je tisto kar ga oz. jih žene. Njegova težava je, da skuša biti v vseh stvareh najboljši, zato iz dneva v dan stremi k temu in zadeve nadgrajuje.

Cool fotr nas opominja, kaj je v življenju zares pomembno – družina, ljubezen in medsebojno razumevanje. Janija pogosto sprašujejo, kakšen je njihov dolgoročni cilj in kakšen je njegov poslovni model. Nima ga. Tako preprosto je. Živijo iz dneva v dan in so takšni, kot so. To je njihov načrt. Ostati iskreni, odkriti in zaupanja vredni.

Cool fotr Instagram

[OKROGLA MIZA] Influencer – zbadljivka, ustvarjalec ali vplivnež?

Newsletter