Gregor Žakelj

ustanovitelj in umetniški direktor, VBG

Gregor Žakelj je pred trinajstimi leti ustanovil oblikovalski studio VBG (Visual Brain Gravity). Bil je mladi kreativec leta in za svoje delo prejel več kot 80 slovenskih in mednarodnih nagrad (Volvo Design Award, SOF, Brumen, Golden Drum, European Design Award, ADCE,…).

Poleg občasnih predavanj v tujini, kjer zagovarja svojo misel, da je dobro oblikovanje za dobre naročnike, ter prednosti slovenskega znanja in oblikovanja, je bil sedemkrat član žirije SOF-a in Golden Drum-a ter izbran s strani Art Directors Club of Europe (ADC*E), kot eden izmed desetih perspektivnih kreativcev v Evropi.

Svoje dolgoletno multidisciplinarno znanje uporablja pri snovanju in mentoriranju blagovnih znamk in vizualnih podob za domače in tuje naročnike. Med delom je odkril pomembnost lastnih produktov in ustanovil nekaj blagovnih znamk, iz katerih črpa znanje in jim posveča vedno več časa. Ena izmed njih so tudi predavanja CreativeMornings, ki jih skupaj s prostovoljci že četrto leto uspešno organizirajo v Ljubljani, kjer želijo z izbranimi govorci motivirati posameznike.

[CREATIVE MORNINGS] “I Suck”*

 

Predstavlja

SOF25_Sponzorji_web_300x300_CreativeMorningsLj

*Vsebina bo potekala v angleškem jeziku brez prevoda.

Newsletter