Ryan Bell

z Emmijem nagrajeni strateg, Združene države Amerike

Z Emmijem nagrajeni strateg, Ryan Bell, je inoviral družbeno in trženjsko komuniciranje za Naso, Belo hišo in številna podjetja, uvrščena na lestvico največjih ameriških podjetij Fortune 500. Njegove vizije pripovedovanja zgodb v digitalni dobi so v zgodovino zapisane kot številni prvi dosežki. Zamislil si je nove načine povezovanja s tehnologijo; od prvega prenosa v živo predsednika Združenih držav Amerike v virtualni resničnosti, do prvega dogodka za vplivneže (angleško influencers)  koordiniranega s strani Twitterja.

Kot objavljeni in nagrajeni pesnik, Ryan znamčenje in trženje dojema kot ustvarjalno prakso. Njegov podpis je viden pri Nasinem pristanku na Marsu, kampanjah BMW-ja, Super Bowl-u ter številnih drugih dogodkih. Ryan je s strokovnim obvladovanjem komuniciranja preko več platform ter sposobnostjo spletanja kohezivnih zgodb specializiran za kampanje, ki povezujejo zgodbe znamk z direktnim video prenosom, virtualno resničnostjo, eksperimentalnimi instalacijami in družbenimi omrežji.

Poleg pisanja in trženja pa je Ryan tudi strasten zagovornik pravic. Je prejemnik nagrade za prostovoljstvo »Presidential Volunteeer Service Award« podeljene s strani bivšega predsednika Združenih držav Amerike Barracka Obame, dobil je priznanje za delo z otroki z omejenimi možnostmi, bil je trener in mentor na specialni olimpijadi in je član upravnega odbora za izbris trgovine z otroki.

Razmišlja lokalno in deluje globalno ter se pridružuje pobudi za prijaznejši in bolj zelen planet. Med razvojem družbene strategije je Natu predaval o platformah kot mestih za izražanje resnice. Je velik ljubitelj Zemlje, zato ga boste z ženo in tremi majhnimi hčerkami lahko opazili kot aktivista, ki se tako na medmrežju, kot tudi v vsakdanjem življenju, trudi narediti svet varen za prihodnje generacije. Več o Ryanu in morebitnem sodelovanju z njim si lahko preberete na njegovi spletni strani www.ryanabell.info.